Pepermix worst

Back

4,00

De pepermix worst zit aan de buitenkant vol met diverse soorten pepers namelijk zwarte, witte en groene pepers. Het vlees van deze worst is anders samengesteld. Deze bestaat namelijk voor een grote gedeelte uit ham in plaats van spek. Dit maakt het vlees krachtiger van smaak en zorgt voor een vaste structuur.

Uitverkocht

Beschrijving

De pepermix worst zit aan de buitenkant vol met diverse soorten pepers namelijk zwarte, witte en groene pepers. Het vlees van deze worst is anders samengesteld. Deze bestaat namelijk voor een grote gedeelte uit ham in plaats van spek. Dit maakt het vlees krachtiger van smaak en zorgt voor een vaste structuur.

Dat de samenstelling van het vlees van deze droge worst anders is zorgt er ook voor dat hij minder vet van smaak is en dat de worst minder snel indroogt.

Samenstelling pepermix worst

Alle worsten van Monsieur Saucisson zijn in basis gemaakt van varkensvlees met daaraan toegevoegde kruiden. Deze saucisson bestaat voor een groter gedeelte uit ham in plaats van spek. Dat geeft hem een krachtigere vleessmaak. Daarnaast droogt deze saucisson minder snel uit en is hij minder vet. De buitenkant is bekleed met verschillende pepersoorten. Die wat grover zijn dan bij de normale peper saucisson die we verkopen. Wie van pittig houdt, houdt van de pepermix worst!

Bij alle worsten kunt u de buitenkant ook op eten. Die is gemaakt van varkensdarm. Dit is dus natuurlijk en dus eetbaar. De worsten wegen tussen de 160 en 180 gram.

Wanneer eten we deze saucisson?

De worsten kunt u eigenlijk op meerdere momenten van de dag nuttigen. Bij het ontbijt, lunch of brunch. Voornamelijk erg lekker bij de borrel. Lekker wijntje erbij, een kaasje of olijven. De saucisson worden niet alleen voor dagelijks gebruik gekocht maar ook als cadeau voor vrienden/familie of als relatie geschenk.

Allergenen

Alle saucisson van Monsieur Saucisson bevatten geen gluten. Met 1 uitzondering de gebakken ui worst. De worsten zijn niet lactose vrij. Daarnaast kunnen er in alle soorten worst sporen van noten zitten.

Hoe lang en hoe bewaar ik de worst?

De worsten zijn minimaal 2 maanden houdbaar. Deze kunt u het beste bewaren buiten de koelkast in een donkere droge ruimte. U kunt de worsten gerust ophangen in de keuken of kelder. Zie ook ons ophangsysteem. Aangesneden zijn de worsten ongeveer 4 tot 6 weken houdbaar.

Monsieur Saucisson

De specialist in Franse droge worst. We verkopen meer dan 35 verschillende smaken droge worst. Denk aan soorten als armagnac/pruim, blauwschimmelkaas, vijgen en walnoot, everzwijn, reebok, stier, hazelnoot, vijgen. We hebben naast onze online winkel ook een winkel in de Markthal van Rotterdam. Alle worsten zijn bij ons €4,- en 3 voor €10,-. Ook online. Naast dat u zelf uw worsten uit kunt zoeken hebben we ook onze starters pakketten en proefpakketten. Speciaal voor diegene die het moeilijk vinden om te kiezen. Wil je iedere maand verrast worden met worsten uit onze selectie? Probeer dan ons worsten abonnement. Deze hebben we in diverse hoeveelheden. Daarnaast zijn we natuurlijk ook te vinden op diverse evenementen in het Nederland.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Pepermix worst” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *